Logga in


Frakt & Betalning

Fraktkostnad
Expeditionsavgift 95:- tillkommer på samtliga order.
Inga andra kostnader eller avgifter tillkommer.
När vi har mottagit din beställning får du en beställningsbekräftelse per mail.
Var därför noga med att kontrollera att din e-postadress är korrekt ifylld i samband med beställning.

Betalning
Vi har förskottsbetalning via Swish eller betalning till bankgiro.
 

 

I kassan skickar du iväg ordern. Du får sedan ett mail med ordernummer och summa att betala. Gör inbetalning till vårt Swishkonto eller bankgiro.

För snabbare hantering (oftast leverans samma dag) mailar du till oss att du betalat och vilket ordernummer samt belopp.

Ordern ligger aktiv i 2 arbetsdagar, om den inte betalats innom den tiden så makuleras ordern.

Leveranstid
Lagervaror skickas samma dag eller dagen efter vi fått din beställning. Varor som är tillfälligt slut skickas så fort de inkommit till oss, i normalfall inom 14 dagar efter att ni beställt produkten.

Leveransvillkor
Alla leveranser sker med Brev, Postens inrikes postpaket, DHL Service point, Schencker eller Bussgods. Leverans sker till ditt utlämningsställe alternativt direkt hem i brevlådan. Postens leveranstid är normalt 1-2 dagar. I vissa fall kan det ta någon dag extra.

Leveransbevakning
Vi förbehåller oss rätten att restnotera produkter som tillfälligt tagit slut i lager.

Reklamation
Reklamation av en vara ska göras inom skälig tid. Kontakta oss på mailadressen info@pdsab.se och uppge orsaken till reklamationen samt beställningens order/fakturanummer. Efter överenskommelse skickar vi därefter ett returnummer som ska anges utanpå försändelsen vid återsändandet av varan till oss. Fraktkostnad och risk står avsändaren för. Bifoga kopia på order/faktura. Observera att samtliga reklamationer måste göras enligt ovanstående för att vi ska kunna expediera dem. Varan ska i förekommande fall återsändas i sin originalförpackning och tillsammans med samtliga tillbehör och dokumentation. Tänk på att emballera väl. Eventuell transportskada p.g.a. bristfällig emballering debiteras kunden. Varor får ej sändas i retur mot postförskott eller efterkrav. Observera att returen inte är godkänd förrän vi kontrollerat varan. Vid godkänd retur återbetalar vi dina utlägg till av dig anvisat konto. Vid ej godkänd retur återsänds varan och fraktkostnaden debiteras.

Om vi förorsakat returen genom t.ex. felleverans byter vi ut alternativt återbetalar varans pris enligt ditt önskemål samt ersätter dig för retur-frakten.

Ångerrätt vid distansavtal
Att handla via Internet räknas som distansavtal. Distansavtalslagen, Lag (2000:274) om konsumentskydd vid distansavtal och hemförsäljnings-avtal, lämnar ett utökat skydd för dig som är konsument, dvs. som handlar som privatperson och inte som näringsidkare. Denna lag ger dig rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från det du mottagit varan eller en väsentlig del av denna.

Om du vill nyttja öppet köp/ångerrätten, vänligen meddela oss detta genom att maila till info@pdsab.se Kom ihåg att uppge beställningens order/fakturanummer. Efter överenskommelse skickar vi därefter ett returnummer som ska anges utanpå försändelsen vid återsändandet av varan till oss. Fraktkostnad och risk står du som kund för. Bifoga kopia på order/faktura. Ångerrätten gäller endast under förutsättning att varan är oanvänd/oskadad och i förekommande fall återsändes i sin originalförpackning och att förpackningen/plomberingen/förseglingen är obruten. Vill konsument utnyttja sin ångerrätt skall denna kontakta PDS AB för erhållande av ett RN. Varan skall skickas med betald frakt och utkörning ända fram till PDS AB Brosslarvägen 21 i Östersund. PDS AB har inte möjlighet att hämta varan på godsterminal. Returfrakten bekostas av konsumenten. Eventuell transportskada p.g.a. bristfällig emballering debiteras kunden. Varor får ej sändas i retur mot postförskott eller efterkrav.

Transportskador - Försäkring
Om du vid mottagande av försändelse upptäcker en transportskada ska du anmäla det direkt till postutlämningsstället eller i förekommande fall ditt Bussgodsombud och där på plats upprätta en skadenamälan. Om du upptäcker en transportskada först när du öppnat försändelsen bör du snarast kontakta Posten på tel. 020-340 340 eller i förekommande fall ditt Bussgodsombud och lämna skadeanmälan.

Garantivillkor
Garantier lämnas i omfattning enligt respektive fabrikant/leverantör. Trimprodukter, prestandahöjande produkter och produkter som är avsedda för tävlingsverksamhet omfattas ej av garanti.


^ Upp ^
Våra märken